#EVENIMENT

TRENURI SPRE LITORAL SI DESTINATII MONTANE

CFR Calatori a decis sa introduca noi trenuri spre destinatiile montane si cele de pe litoral in perioada 15 iunie – 9 septembrie. Biletele vor avea un pret promotional.

În perioada 15 iunie – 9 septembrie a.c., CFR Călători adaptează circulația trenurilor de pasageri la traficul estimat pentru sezonul estival 2013. 31 de trenuri vor asigura legături între principalele oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brașov, Sibiu, Timişoara, Reșița, Satu Mare, Suceava, Iași, Galaţi şi litoralul românesc (Constanța/Mangalia)

De asemenea, vor exista legăturiîntre Constanța și stațiunile de la malul mării:Eforie, Neptun, Costinești, Mangalia, în intervalele orare cele mai solicitate.

În acest sezon, ruta trenului estivalcare circula în sezonul anterior de la București, pe timp de noapte, către mare, destinat în principal tinerilor şi celor care doresc să călătorească spre litoral la cele mai mici preţuri – va fi prelungită pentru a include şi relaţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Piteşti – București şi retur. Un alt avantaj pentru pasageri, la acest tren RE, este posibilitatea cumpărării online al biletelor, cu reducerea suplimentară de 5%.
Așadar, trenul cu plecare din Sibiu, după amiaza, la ora18h35, va circula pe parcursul nopții cu tranzit prin București (plecare ora 03) și va sosi pe litoral în cursul dimineții: Constanța ora 6h52 și Mangalia ora 8h32, cu opriri în toate staţiunile de la malul mării. (detalii pentru întregul traseu, dus – întors, în tabel: Regio Expres 2801 si Regio Expres 2802)

Călătorii pot beneficia de importante reduceri. CFR Călători recomandă biletul dus-întors, care are o reducere de 10%.În plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%.

Înainte de călătorie, CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații. „

CFR Calatori